Klímatisztító spray

A klímabomba:

Fertőtlenítő hatású illatosított gáz.

Összetevők:
Álltalában propán-bután hajtógáz, valamilyen alkohol oldószernek, felületaktív, fertőtlenítő és biocid anyagok, valamint valamilyen szintetikus illatanyag. Kissebb, 100-200ml flakonokban kapható.
Ezek közül egyik anyag sem kíméli a felhasználóját, tehát körültekintően használja.

Felhasználási terület:
Kizárólag autóklímához használható. Csak zárt, kis légterű járműben hatásos, tehát egy buszban, lakókocsiban, vagy kissebb méretű szobában már teljesen elveszik a hatása.

Használati utasítás:
Zárt ajtóknál, belső keringetésre kapcsolt klímával, az utastér padlóján kell működésbe hozni. A flakon tetején lévő gombot lenyomva a flakon teljes tartalma kiürül. A belső keringetésre állított ventilátor, a kicsi zárt térből többször átkeringeti a légcsatornákon és a hőcserélőn keresztül a fertőtlenítő gázt, mely elpusztítja a klímában kialakult, nem kívánatos életformákat és illatosítja a rendszert. 15-20 percig hagyja hatni az anyagot, majd alaposan szellőzte ki az utasteret és a légcsatornákat.

Előnyök - hátrányok:
Rendkívül egyszerűen használható, semmilyen szerelést nem igényel, kényelmes és gyors. Elpusztítja a gombákat és penészeket, de nem távolítja el őket. Mivel így viszonylag rövid időn belül visszaállna a koszos klíma jellegzetes, rossz szaga, a gyártók a nagy mennyiségű illatosítószerrel kábítják a felhasználót.
Ez pont olyan, mint amikor valaki büdös, befújhatja magát dezodorral vagy megmosakszik.
Ha nyáron kinthagyja autóját a tűző napon, akkor a tűz forróra felhevült járműben, nagyjából ugyan úgy elpusztul minden baktérium és gomba mintha klímabombát használna.

Oldaltérkép: Klímatisztító cégek: Közösségi ajánlás:

Főoldal
Klímatisztító aerosol
Klíma bomba
Klímatisztító hab

Budapest
Gödöllő
Kerepes
hirdetés feladás

facebook
google+