Klímatisztító spray

A klímatisztító aerosolok:

Többnyire alkohol bázisú, illatosított permet.


Használat előtt járassa a klímát hűtés üzemmódban, hogy átnedvesedjen a hőcserélő, majd kikapcsolt állapotban a nedves hőcserélőre kell egyenletesen ráfújni a flakonban lévő oldatot. Mielőtt bekapcsolná a készüléket, adjon pár percet a vegyszernek, hogy kifejtse hatását. Kb. 10 perc várakozás után hűtésben indítsa el a légkondit. A gyártók szerint, a hűtéskor keletkező kondenzvíz fogja átöblíteni a hőcserélőt.
A split klímák hőcserélője túlnyomó részt nem egy sík lap, a hátsó, fal felé néző oldalra nehéz bejuttatni az anyagot, ezért inkább a sokkal kisebb méretű, sík hőcserélővel rendelkező mobil és ablak klímákhoz illetve kompresszoros párátlanítókhoz ajánlom.
Iszonyatosan büdös, az oldószer és a hajtógáz együtt komoly próbának veti alá a tüdejét, ezért csak nyitott ablaknál használja. A ventilátort kapcsolja ki, mert a tisztítószer egy jelentős részét közvetlenül visszafújja önre, illetve a helység légterébe ahonnan könnyen belélegezheti az aerosolt.
A hajtógáz és a folyadék egyaránt tűzveszélyes, nagyon ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki véletlenül felgyújtsa a klímát, de halottam már olyan szerencsétlenről akinek sikerült.

>>> Így tisztítja egy profi klímaszerelő a split klímákat. >>>

Szubjektív vélemény:
"2-3 alkalommal használtam, kellemetlen, fullasztó érzés volt."

Oldaltérkép: Klímatisztító cégek: Közösségi ajánlás:

Főoldal
Klímatisztító aerosol
Klíma bomba
Klímatisztító hab

Budapest
Gödöllő
Kerepes
hirdetés feladás

facebook
google+